Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 04, 2008

Ted Valentin presenterar sig

Mitt 24-timmars-projekt: Som många andra här har jag ett antal olika idéer som ligger och skräpar i min skrivbordslåda, och jag har ännu inte riktigt bestämt mig för vilken jag ska köra på. Här är några kandidater:
  • Inflytande.se: En ranking-lista över Sveriges mest inflytelserika bloggare och journalister, baserat på ett antal olika mätbara faktorer.
  • Avhandlingar.se: En sökmotor för svenska doktorsavhandlingar.
  • Bokkartan.se: Hitta böcker till salu i din närhet.
Vem är jag? Jag heter Ted Valentin och det är jag som dragit igång det här eventet. Det hela började mest av en slump, med ett inlägg på min blogg där jag föreslog att man skulle träffas ett gäng och dra igång varsin affärsidé på 24 timmar. Det var för en vecka sedan. Roligt nog var det väldigt många som gick igång på den här idén, och nu verkar 24 hour business camp bli en stor grej. Kolla in listan med anmälda som nu är uppe i nästan 35 lag!

Min entreprenörsbakgrund: Startade Tidningsbutiken.se 2004 (sålde den 2007). Driver idag AcademicNetwork.se (Uppsatser.se och Essays.se m.fl. sajter som tillsammas bildar Sveriges största sajtnätverk för studenter och akademiker) och Cafekartan.se, Annonskartan.se, Studentrabattkartan.se och ett antal andra kartsajter. Prenumerera gärna på min blogg, TedValentin.com.

3 kommentarer:

mattiasjarnhall sa...

Självklart får du inte köra någon kartsajt! Dem kör du ju ändå. Jag vill se dig köra inflytande.se den lät både rolig och intressant ;-)

Tom Söderlund sa...

Håller med - Inflytande.se låter coolast!

Ted Valentin sa...

Fair enough. Då bygger jag inflytande.se till 24hbc part II. :)