Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 09, 2008

Cinemavision presenterar sig

Då vi är ett produktionsbolag så kretsar alla våra ideer kring video och videoproduktion. Det projekt som vi troligtvis kommer att jobba med heter Sweden By Video.

Detta kommer vara en site som vänder sig till turister som ska besöka Sverige, men även för oss som bor i Sverige och ska besöka en annan stad.

För mer info om oss besök gärna våra sidor: http://www.cinemavision.se/ http://www.reklamfilmer.nu/

Kort om vår bakgrund:

- Jag som skriver heter David Ovsepian. Efter att jag sa upp mig från mitt jobb som butikschef inom detaljhandeln, har jag på heltid satsat på att vara entreprenör :) Jag har under den tiden utvecklat och lanserat en produkt som heter Savebax, som nu bla säljs på Onoff, CDON. Nu driver jag även, tillsammans med Peter Belwon, prdouktionsbolaget Cinemavision.

- Peter Belwon är den som står för den kreativa sidan i företaget. Han regisserar, klipper, editerar alla våra produktioner. Peter kommer även att regissera allt under 24 HBC och sedan klippa det för en dokumänter, som ni alla sedan kommer få tillgång till.

- Vår webutvecklare heter Daniel Nordahl, och det är han som kommer att koda sidan under 24 HBC.

Då vi förespråkar video, lägger jag upp en liten video om oss i stället för bilder.Tack för oss, och vi ser fram emot att träffa alla i januari!

Ps. Om ni har en kvart över, kika gärna på vår actionkomedi, Torkel & Morteza
www.reklamfilmer.nu/tm