Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 11, 2008

Binero.se sponsrar 24 hour business camp!

För ett par dagar sedan blev jag kontaktad av Jonathan Sulo, marknadsansvarig på webhotellet Binero.se. Nu är det klart att Binero kommer att sponsra 24 hour business camp, samt att Jonathan själv kommer att delta med ett eget 24-timmarsprojekt. Suveränt kul!

Utöver en sponsor-slant så kommer Binero (förmodligen) även att sponsra med webhotell för dem av oss som behöver det till våra projekt... Jonathan själv får snart berätta här på bloggen om hur det kommer att gå till.

Här finns lite mer info om Binero.se. Disruptive.nu har även en intervju med Jonathan samt en grymt kul youtube-video som ni absolut inte får missa.

4 kommentarer:

andreaskrohn sa...

En bra sponsor. Förhoppningsvis så kan Binero ha allt klart med Python/Django support tills 24HBC - det skulle göra mig glad :)

David Svensson sa...

Kul! Binero är ett trevlig företag, så deras närvaro blir säkert en tillgång.

Anonym sa...

Precis som andreas ovan så hoppas jag på Django-hosting från binero, alltid skönt att slippa krånglet det innebär att sätta upp fastcgi på en av de amerikanska nästan-gratis-hostarna...

Henrik H sa...

Jag instämmer om Django. Vore grymt trevligt om det kunde vara fixat till januari, för i så fall blir det ju ett lätt val var man ska hosta sitt 24HBC-projekt. :-)