Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 05, 2008

Oskar Vikman och Per Lisshamre

Detta koncept med att samla många produktiva personer på samma ställe under en begränsad tid och se vad som händer är något vi direkt fastnade för!
Vi ser verkligen fram emot att komma dit och komma igång.

Vilka är vi?
Oskar Vikman: Jag jobbar för närvarande för adlantic.se som jag även är delgrundare till. Min bakgrund inom webbprojekt började 2001 när jag och en kompanjon startade studentportalen.se som senare blev student.se. Detta projekt hoppade jag av i början av 2007. Då startade jag tillsammans med ett gäng andra entreprenörer mediabolaget Ad Lantic Media. Löpande släpper jag små applikationer/tjänster för att hålla kreativiteten igång, min senaste tjänst är gpsfoto.se.
Jag har en oavslutad civingutbildning inom logistik i ryggen.

Per Lisshamre: Jag kör sedan cirka två månader tillbaka egen konsultverksamhet. Kom i kontakt med Oskar och student.se via en gemensam bekant under 2003 när jag pluggade på det systemvetenskapliga programmet i Östersund. Sommaren 2006 började jag jobba med student.se (och diverse andra siter) och var kvar där till juni i år. Under sommaren 2008 arbetade jag med att underhålla och vidareutveckla en turistinformationsstjänst för pekskärmsportaler, som är utplacerade på hotell runtom i Sverige.

Vårt bidrag?
Vi kommer att bunta ihop våra respektive idéer, skaka om dem och se vilken som passar bäst för denna typ av event.

Inga kommentarer: