Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 10, 2008

Mattias Nyberg - får svårt att välja

- Mitt namn är Mattias och jag är affärsist.

Fram tills för bara några månader så led jag av ett beroende. Jag fick minst en ny affärsidé om dagen. Min hjärna gick på högvarv och det tog mycket energi av mig. Nu har jag mer eller mindre tvingat mig själv att inte tänka så mycket på affärsidéer utan istället vidareutveckla de idéer jag har förverkligat.

Ser fram emot 24h busniess camp där jag tillsammans med andra i samma situation får nöjet att under ett dygn förverkliga någon utav mina affärsidéer som jag har på lager.

Idag bedriver jag Impreso Logistic OÜ som säljer trycksaker. Westpeak AB som säljer hemsidor och Blogdropper KB som säljer länkkraft. Alla nämnda företag är säljbolag med varor och tjänster som vänder sig till företag, men till 24h busniess camp skulle jag vilja förverkliga en affärsidé som riktar sig mot privatpersoner.

Mvh Mattias

Inga kommentarer: