Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 07, 2008

Martin och Reza stämplar in

Tja! Martin heter jag som står framför grävskopan och smilet kommer av att jag är glad att få vara med på det här coola projektet. Tack Ted! Sen tidigare erfarenheter var jag lite skeptisk till att återigen umgås med 5o killar på en skärgårds-ö, men så länge det bara är tjugofyra timmar istället för ett år, samt att vi har MacBooks och inte nyputsade kängor var jag beredd att sträcka mig till ett undantag.

Jag kommer förmodligen (samma mesiga brasklapp som resten) att implementera en särskild idé som jag har gått och tänkt på ett tag: Domänen Grönt är Skönt är reggad och jag kan avslöja att det har med miljö att göra. Projektet har en kommersiellt tämligen begränsad potential varför det snarast är för att göra lite gott i världen samt för att få träffa er andra!

Till vardags är jag jag med och bygger upp familjenätverket Kindo som nu är en del av MyHeritage med 26,9 miljoner medlemmar. Jag ser fram emot helgen och kommer fram tills dess att fräscha upp (läs skapa) lite kodnings-skills. Under tiden kan ni:
- - -

Hallå där! Tack för att jag får vara med! Reza heter jag och är grundare ACCEL IT Consulting AB (IT-konsulter är vi, men det listade ni nog ut ;) ) samt Resource Partner (Rekrytering, Bemanning & Konsultförmedling) på drygt 10 anställda. Min vana trogen har jag ett hundratal idéer för 24HBC och svårt för att bestämma mig för vilken jag ska satsa på, förhoppningsvis blir det en idé med en biståndstouch på det hela, vi ses!

Inga kommentarer: