Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 29, 2008

Do you love me, do you, tuurfer-girl?

Hej! Det är vi som är Jimmy Stridh och Hjalmar Wåhlander. Om man skulle säga något kort om oss skulle det kunna bli något sådant här:

Jimmy är i sluttampen på sin Chalmersutbildning inom mjukvaruutveckling och har konsultat inom program- och webbutveckling vid sidan om studierna de senaste åren. Arbetade på Tablefinder ihop med Anders Fredriksson som också dyker på 24hbc. Tycker det bästa är att lära sig om nya tekniker och nya grepp inom programmeringskonsten och har för stunden siktet inställt på Objective-C och Cocoa Touch, något som är behjälpligt vid iPhoneutveckling. Har nyligen konverterat till Mac på bred front och evangeliserar inte sällan när tillfälle ges
(ducka!). Åtnjuter webben genom senaste nattliga bygget av Minefield.


Hjalmar har utvecklat egna webbprojekt på heltid de senaste tre åren tillsammans med hjälpande designers då han inte bara är färgblind utan även klär sig dåligt. Driver ett flertal annonsfinansierade webbplatser och fokuserar därför mycket på projekt som har andra former av intäktsmodell. Bloggar bittert på sin domän mjoelkbar.net om det hårda livet som arg kodapa. Numera bosatt i kontoret på Lindholmen med Jimmy där han utvecklat kontorsråttelivet till en konstform. Besöker ibland sin flickvän i deras gemensamma lägenhet för att ladda laptopbatterierna.
Hjalmar har hyst en aggression mot macintoshar och apple-användare sedan barnsben då 4DOS-promten uppfostrade honom till den han är idag. Tittar på intertubes genom Chromium nightly, som är färsk de gånger Jimmy påtvingar en uppdatering "för att vi måste vara edge!!1".

Om vårt 24 hour business camp projekt
Tillsammans med byrån Tewonder har Jimmy och Hjalmar under det senaste året utarbetat en ny livsstil som döpts till Tuurf. Hjälpta av sin radikala ideologi kommer de därför att utveckla en tjänst som anknyter till geo-lokalisering och hyperlokala fenomen då det inte bara är framtiden utan det enda de känner till i dagsläget.

På återseende!

Inga kommentarer: