Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 04, 2008

Andie Nordgren presenterar sig

Projektet:
Jag har inte bestämt mig för en specifik idé än, men har ett antal funderingar kring enkla fokuserade tjänster där jag vill försöka pussla ihop listiga "god-is-in-the-details"-lösningar som skapar och driver intressanta sociala beteenden. Jag ser det här eventet som ett utmärkt sätt att "komma loss" med en fokuserad idé och tvinga något att bli verklighet inom snäva ramar. Planen är att jobba med Google App Engine som teknisk plattform.

Jag:
Jag är för närvarande redaktör för SIME-bloggen, och har en bakgrund som mångsysslare inom framförallt webbprojekt där jag både projektleder i olika sammanhang och utvecklar själv, samt i spel- och underhållningsbranschen med iEmmy-vinnande produktionen Sanningen om Marika i bagaget. Examen som data- och systemvetare är snart klar. Min tumble-log agerar personligt internethögkvarter för tillfället: Andie's Log

Inga kommentarer: