Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 06, 2008

David Svensson är väl förberedd

David SvenssonJag är en Ruby on Rails-utvecklare från Växjö som även känner sig ganska hemma i HTML-, CSS- och PHP-världen. Det här är inte första gången jag utvecklar webbplatser på kort tid, jag har exempelvis byggt mötesbokningstjänsten VilkenTid på omkring 16 timmar, och jag har sedan länge haft tjänsten Gästbok.nu som jag byggt från grunden.

Till vardags driver jag den lilla webbyrån Standout solutions i Växjö.

Om mitt projekt
Jag kommer att bygga en tjänst som jag tror att de flesta som driver någonting viktigt på webben kommer att ha nytta av. Det handlar om rätt information vid rätt tillfälle, och jag är ganska säker på att minst ett av Sveriges större webbhotell kommer att använda sig av den färdiga applikationen. Lite kryptiskt kanske, men resultatet är värt att vänta på. Alltihop byggs naturligtvis i Ruby on Rails för att jag ska ha en sportslig chans att hinna klart på tjugofyra timmar.

Inga kommentarer: