Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 05, 2008

Thord Daniel Hedengren skriver några ord

När Ted började prata om 24 Hour Business Camp så visste jag att jag ville vara med. Hela konceptet är ju hur spännande som helst, sätt ett gäng kreativa människor i samma rum under 24 timmar och se vad som händer. Jag ser verkligen fram emot det här, att träffa alla dessa intressanta personer. Det är bäddat för livliga diskussioner, skulle jag tro.

Självfallet har jag en idé också, eller flera egentligen, förstås. Bristen brukar vara tid (och pengar), snarare än uppslag... I alla fall, mitt projekt har inget namn än, eller är helt förfinat för den delen. Jag har dock en hyfsat klar tanke om vad det är och hur det skulle kunna fungera. Det handlar om webbvideo, och om publicering online förstås. Och självfallet är WordPress mitt vapen, som alltid. Projektet riktar sig mot publicister, men troligtvis väljer jag att anamma det direkt och göra en egen sida som är baserat på det, som demo och för att jag tycker att det behövs.

Luddigt? Absolut, av två skäl. Dels vill jag helt enkelt inte säga för mycket för tidigt, och dels så filar jag på varianter och angreppsvinklar. 

Jag berättar det här med viss tvekan, för övrigt, eftersom jag är lite osäker på om det är genomförbart på 24 timmar. Troligtvis, men jag får researcha lite mer. Annars får jag väl fuska och förbereda lite, eller ta något annat. Brist på idéer är inte problemet just nu.

Så vem är jag? Det är mer ingående beskrivet på min blogg, tdh.se. Kort kan man väl säga att jag gör saker på webben, från design och konsultande, till egna publikationer - och har gjort det sedan 1996. Mestadels numera är internationellt inriktat, så se även tdhedengren.com om du är intresserad.

Ser fram emot att träffa er alla!

Inga kommentarer: