Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 25, 2008

Pontus & Marcus säger hej

Ytterligare två lägerdeltagare tar här chansen att presentera sig. Som rubriken antyder heter vi Pontus och Marcus.

För att eka lite vad andra sagt tycker vi att det ska bli intressant att träffa fler som driver egna webbtjänster. Kanske framför allt för att se om det finns möjliga samarbeten och synergieffekter att hitta. Antar att det är fler som har problemet att de inte kan åka på semester, utan att vara beredda på att få kasta sig till närmsta internetcafé för att starta om en webbserver eller liknande.

Vi driver tillsammans en sajt för att hitta bostad / lägenhet i Stockholm. När vi inte jobbar med den sidan är Pontus antingen någon slags webbkonsult eller någon slags radioprogramledare och Marcus är art director på en digital kommunikationsbyrå.
Till den japanska spa-anläggningen (som vi givetvis har höga förväntningar på) planerar vi också att ta med oss ytterligare en person, som är tekniskt hårdare än vi två.

Vilken idé/vilka idéer vi satsar på under detta event har vi inte börjat planera ännu. Vår plan är att bestämma det först på plats.

Att gå från idé till färdig produkt på 24 timmar såg vi som den ursprungliga idén med detta projekt och det som fick oss att omfamna den. Att komma dit med någon halvfärdig produkt att föra sista biten in i hamn är alltså inte aktuellt för oss, utan vi startar från scratch.
Tycker det vore kul om så många andra som möjligt gör samma sak.

Väl mött!

1 kommentar:

Ted Valentin sa...

Kul att ni kommer Pontus och Marcus! Om ni vill får ni gärna ladda upp en bild (eller två) på er själva. Så att vi andra känner igen er sedan :)

Hej!

Ted