Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 04, 2008

Henrik Holdt presenterar sig


Jag har under en längre tid funderat på en idé som jag inte riktigt haft tid eller ro att genomföra den. Det är en tjänst som riktar sig till arbetssökande (det handlar dock inte om platsannonser och det är ingen mashup, inget socialt eller något annat som är "hett".. kanske lite tråkigt, men jag tror det kan bli grymt användbart för målgruppen). Jag har i stora drag klart för mig vad jag vill åstadkomma, men behöver klura lite mer på detaljerna innan jag avslöjar något mer.

Till vardags jobbar jag sedan ett par år tillbaka som systemutvecklare på ett företag som sysslar med e-handel, och privat har jag gjort webbsajter inom områden som jobb och resor. Jag arbetar främst med PHP när jag utvecklar för webben men till det här projektet tänkte jag använda Python och Django (..som jag ska sätta mig in i mer fram till att det är dags för 24 hour business camp).

Min målsättning är att på sikt ha ett nätverk av bra tjänster inom jobb/rekrytering, där jag redan har CV-online.se, och det här ser jag som ett utmärkt tillfälle att komma ytterligare en bit på vägen dit.

Inga kommentarer: