Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 29, 2008

Jonny Elofsson och Anton Malmberg säger hej

Vad vi tänkt utveckla är en social tjänst där man bland annat ska kunna skapa, dela och kommentera träningsscheman.

Idén till vårt projekt föddes i samband med att jag lanserade en rad informationssidor om träning och Jonny var i planeringsstadiet med att göra någon spännande tjänst på domänen traningsschema.se. Vi började prata lite om ett eventuellt samarbete kring en webbtjänst för träningsscheman och när 24 hour business camp dök upp kändes det som ett bra tillfälle att köra något tillsammans.

En kort presentation av oss:

Anton


Jag och kom väl egentligen in på entreprenörsbanan då jag under högstadiet började mecka lite med hemsidor för att tjäna lite extrapengar genom Tradedoubler. Efter ett tag började det komma upp i större summor och registrerade mitt första företag när jag fyllde sexton.

Idag pluggar jag i gymnasiet och driver vidare mitt företag vid sidan om. Mitt specialområde är egentligen SEO och jag tar även på mig konsultuppdrag inom området. Mer om mig hittar ni på min blogg www.antonmalmberg.se.

Jonny


Jag har arbetat med webben i snart tio år och har bland annat drivit en rad sajter inom datorhårdvara och rollspel i början av 2000-talet. Efter detta har jag arbetat som bland annat webbutvecklare och annat kringliggande, både som anställd och som egen. Numera är det mestadels egna projekt och kunduppdrag inom sökmotoroptimering och affiliatemarknadsföring som tar upp min tid även om jag fortfarande har ganska god koll på utvecklingsbiten. Bloggar gör jag så klart och det på jonnyelofsson.se.

Inga kommentarer: