Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 07, 2008

Bonnier R&D sponsrar 24 hour business camp

En glad nyhet: Även Bonnier Research & Development, med häftiga Sara Öhrvall i spetsen, kommer att ställa upp som huvudsponsor till 24 Hour Business camp.

Jag hoppas att Sara, Morris Packer eller Björn Jeffery inom kort kommer att berätta lite mer om sig själva, varför de sponsrar och vad de vill uppnå! (Precis som Mindpark gjorde här.)

24 hour business camp har vuxit sig riktigt stort under de senaste dagarna - kolla in listan med anmälda team. Jag räknar nu med att det blir över 70 deltagare. Tyvärr måste vi nu ha en väntelista (!), eftersom det börjar bli svårt att garantera att alla som vill vara med får plats.

Det känns som att det här kan bli årets happening 2009. Om det är någon som har tips på ytterligare en sponsor, så får ni gärna hojta till. Eftersom eventet nu kommer att samla alla de häftigaste internet-entreprenörerna i Sverige så tycker jag att det är viktigt att vi har möjlighet att ses i bra lokaler, i en inspirerande miljö.

PS. De deltagare som ännu inte presenterat sig själva och sin idé får gärna fortsätta att göra det här på bloggen. Don't by shy.

Inga kommentarer: