Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 16, 2008

Mobilstart sponsrar 24 hour business camp

Jag har nu den stora glädjen att berätta att även Telenor Mobilstart, med Michael Bergman i spetsen, kommer att sponsra 24 hour business camp. Det betyder att budgeten nu är helt i hamn!

Mobilstart är ett spännande företag som tillhandahåller enkla tjänster som gör att vi entreprenörer kan ta betalt av eller kommunicera med vår målgrupp via mobiltelefon.
Jag har själv tittat och funderat en hel del kring Mobilstarts olika tjänster. Mobilstarts sms-lösning är ett väldigt smart sätt att ta betalt av sina besökare (mellan 0-199 kr). Det är gratis att komma igång och man behåller själv två tredjedelar av intäkterna. Man kan alltså sälja saker för exempelvis 5 eller 10 kronor, något som var svårt tidigare. Dessa "mikrobetalningar" öppnar upp för massor av helt nya affärsmöjligheter, både på och utanför webben...

Här är en idé: Varför lägger inte alla tidskrifter upp sina gamla nummer som pdf:er på webben? Så att man kan ladda ner ett gammalt nummer för 10 kr?

Själv är jag lite extra intresserad av Mobilstarts tjänst för mobil positionering - något som skulle kunna komma väl till pass för mina kartsajter.

Jag hoppas att ni andra deltagare på 24 hour business camp också funderar lite kring de mobila dimensionerna av era tjänster. En god idé om du vill få lite inspiration är att kika runt på Mobilstarts kundexempel!

Inga kommentarer: