Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 05, 2008

Anders Fredriksson presenterar sig


Ett evenemang som detta känns helt rätt för mig då det är något som verkligen skulle kunna ge mig en spark i baken att komma igång med något av alla mina sidoprojekt.

Alternativa projekt:
rmindr.com - Ett väldigt enkelt GTD verktyg som jag själv behöver.
ripmyhair.com - En sajt för folk att klaga över sånt man sliter sitt hår över och samtidigt kunna fungera som idéspruta för entreprenörer
splashtimer.com - En enkel nedräknar-widget där man räknar ner till speciella events
Eller så kanske jag börjar med mitt stora projekt:
fabyourself.com - "Makeovers for the rest of us" - en community approach till makeovers.

Vem är jag?
Jag heter Anders Fredriksson och grundade Tablefinder i början av 2006. Jag har genom tävlingen Seedcamp fått ett relativt bra nätverk med entreprenörer och investerare i London. Startade även 2007 Open Coffee Club Göteborg där entreprenörer träffas regelbundet varannan tisdag för att prata idéer och entreprenörsskap över en kaffe. Bloggar med för dålig frekvens på anders.tyckr.com. Jag tror väldigt starkt på att genom att hjälpa andra entreprenörer så kommer man själv att tjäna på det i längden. Ett initiativ som 24 hour business day är definitivt ett steg i den riktningen.

1 kommentar:

TDH sa...

Låter intressant, allihop. Gillar i synnerhet GTD-idén.