Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 17, 2008

Tom Söderlund gillar spel

Hej!

Jag heter Tom Söderlund och är till vardags speldesigner och producent av dataspel. Bland annat så konsultar jag åt PC-spelsförlaget Paradox, samt utvecklar mobilspel - bl.a. Ghostwire som nyligen vann pris i en Nokia-tävling.

Jag har massa idéer för webbstart-up, och de flesta hänger ihop med tanken att "allt är ett spel". Jag tror man kan revolutionera och revitalisera många existerande affärsidéer genom att göra dem mer underhållande.

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ska göra på 24-hour business camp, men några av mina idéer är (i prio-ordning):
  1. SeeThru.biz - ett "omvänt LinkedIn" med virtuell valuta, där användare hjälps åt att mappa företagstrukturerna i större bolag.
  2. Wardrobe - en spel-aktig konsumenttjänst för kläder.

  3. TravelNinja - en mobiltjänst för resenärer som vill kunna agera mer som "locals" än som turister.

Ser fram mot att träffa er alla!

Tom.

Inga kommentarer: