Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 19, 2008

Mitt namn är Sulo, Jonathan Sulo.


Jonathan heter jag och entreprenörskap gör mig glad. Har arbetat, som egen företagare, inom webbhotells- och domännamnsbranschen i ungefär 10 års tid. Men jag känner mig fortfarande som ett nyfiket litet barn varje dag jag kommer till jobbet. 

Till vardags arbetar jag med marknadsföring på Sveriges vänligaste webbhotell Binero, som givetvis är med och sponsrar 24 hour business camp. Sen sitter jag även styrelseordförande i den svenska ombudsföreningen Registrars.se

På 24 hour business camp tänker jag förverkliga en dröm. Har länge funderat och planerat ett unikt och spännade koncept för en blogg om teve- och dataspel, men saknat tid och utrymme för att förverkliga det hela.

Den svenska marknaden för nyheter, recensioner, kommentarer och andra texter och reportage om teve- och dataspel har befunnit sig i limbo under flera års tid. Inavlade förståsigpåare, som är mer intresserade av egotrippar och popreferenser än spel, har effektivt hindrat de riktiga spelarna från att komma till tals.

På spelbloggen.se, som är mitt 24-timmars projekt, kommer de riktiga teve- och dataspelarna att återfå kontrollen. På spelbloggen.se kommer alla som vill kunna skriva, läsa och diskutera det som verkligen spelar någon roll. Jag tänker göra data- och tevespel roligt i Sverige igen.

Jag ser fram emot att få träffa er alla på 24 hour business camp!

Inga kommentarer: