Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 30, 2008

Martin och Tobias presenterar sig

Vi har ett antal idéer till 24-timmarsprojekt - vilket det slutgiltigen blir kommer att bestämmas under vår uppladdningsperiod som antagligen är den längsta av alla som kommer att vara med på eventet:

Vi kommer att spendera ca 5 veckor inlåsta i ett hus i Thailand med Internet och AC, med målet att vara ännu blekare när vi reser hem än vad vi är nu. Vi kommer tillbaka på kvällen den 20 januari, och har alltså ungefär 24 timmar på oss innan båten till Hasseludden avgår. Förbered er alltså på att träffa två riktigt jetlaggade zombies!

Martin Melin

Jag har alltid roats av att få datorer att göra som jag vill, med start med det fantastiska LEGO Mindstorms-paketet vid nio års ålder. För er som inte upplevt det är Mindstorms i princip programmerbara legoklossar - mitt öde som datornörd var alltså förseglat vid tidig ålder.

Webbaserade tjänster är min främsta inriktning, eftersom maximal spridning kan uppnås med minsta möjliga arbete. Jag har dock en förkärlek till mobila tjänster och den mobila webbens möjligheter, även om jag inte har lika häftiga erfarenheter av det som vissa andra som kommer att närvara vid eventet.

Kuriosa: jag är alltså inte Robinson-Martin, men har i dagarna påbörjat min kampanj för att spöa Robinson-Martin i Googleresultaten för vårt gemensamma namn innan slutet på 2009. Hjälp mig gärna med det genom att länka till ovanstående adress!

Tobias Andersson
Tobias är en programmerare under upplärning, men han har också en förmåga att se affärsmöjligheter och skapa kontakter i de mest otroliga situationer. Ni kommer också att märka att Tobias har tagit sig mycket längre än många andra, i och med hans medfödda språkliga utmaning som Kalmarit. Eftersom han själv inte har tillgång till Internet för tillfället, tänker jag (Martin) inte lägga fler ord i hans mun. Se fram emot en edit från herr Andersson själv!

Inga kommentarer: