Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

november 06, 2008

Andreas Krohn presenterar sig

Så fort jag hörde om Teds 24 timmars ide så blev jag intresserad. Det kommer att vara ett gyllene tillfälle att träffa intressanta personer och samtidigt tvinga mig ur förhalningsträsket och faktiskt få något gjort. Jag har en hel del ideer om vad jag vill göra, och jag kommer säkert att få fler innan det blir dags. Just nu lutar det åt att göra något med podcasts. En av anledningarna att podcasts inte är så populära är att det krävs ett visst tekniskt kunnande för att börja lyssna på dem, det hoppas jag kunna göra något åt.

Med endast 24 timmar att producera något så ska jag ta till alla genvägar jag kan, så jag kommer antagligen att använda Google App Engine/Django som plattform. Efter en snabbtitt på vilken teknologi som andra tänker använda på 24 Hour Business Camp så verkar Google App Engine vara riktigt populär! Dessutom så kommer jag nog att använda en hel del APIer.

Vem är Andreas Krohn?
Webbutvecklare/idespruta mmm som driver eget sedan ett halvår och utvecklar egna webbtjänster. Bland annat så driver jag Blendapps.com - en chatlösning för Ning nätverk, och sedan några dagar också för Facebook. Jag bloggar också om mashups och APIer på Mashup.se. Tidigare jobbade jag som Product Manager på Kapow Technologies och innan dess så jobbade jag som javautvecklare i flera år.

Tack Ted för att du drar igång det här, det kommer att bli riktigt kul!

1 kommentar:

Svensk Webbutveckling sa...

Kul med en till som eventuellt kommer att köra med Django. Vi har bland annat Get a Newsletter (getanewsletter.com) som är framtaget i Django.

/Christian, Svensk Webbutveckling