Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 03, 2009

Tomas Nihlén och Jonas Karlsson presenterar sig

Tomas Nihlén, 30 år och utbildad systemvetare (Linköpings universitet) och IT-projektledare (IHM Business School). En av två grundare till företaget Urban Lifestyle som arbetar med analys och produktion inom sociala medier. Urban Lifestyle driver bland annat (den numera gratis) trendrapporten om nya medier "Urban Lifestyle Report - New Media" och Innovationsbloggen.se. Dessa två arenor ger utlopp för två stora passioner; digital marknadsföring och entreprenörskap.

Jonas Karlsson, 27 år och ingenjör i informationsteknik. Utvecklar och leder webbprojekt. Står mitt emellan teknik och design med fokus på användbarhet och tillgänglighet. Brinner för Internet och teknik relaterat till det. Vill hjälpa folk förstå hur de kan nyttja webben som kanal för att lösa problem och öka värdet i sitt företag eller sin produkt/tjänst. Jobbar idag på reklambyrån BKC STHLM, driver egna projekt och bloggar på jskn.se.

Vi vill vara lite hemliga med vår projektidé fram tills campet, men vi kan berätta att det handlar om att blåsa in nytt liv i en konservativ bransch med hjälp av sociala medier. Resten berättar vi på plats. :)

Inga kommentarer: