Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

december 30, 2008

Jeanette och Torbjörn presenterar sig

Vi träffades för två år sedan när Jeanette startade nätverket Unga Entreprenörer på Stockholms handleskammare (ett närverk med ca 30 aktiva entreprenörer som träffas en gång i månaden på handelskammaren och diskuterar, hjälper och stöttar varandra i entreprenörskapet). Sedan dess har vi spånat på många affärsideer men beslutade oss till slut för att starta den enklaste vi kunde komma på - ett tjänsteföretag som utför barnpassning. Företaget fick namnet Nannynu! och 14 månader senare är vi 6 på kontoret och ca 150 barnvakter ute hos kunder. Så man kan lugnt säja att det varit hysteriskt från dag 1. Det som gör oss till ett bra team är att vi är varandras motsatser både i personlighet och även kunskap. Vi har inte spånat klart än vad för slags ny ide vi skall sjösätta men det kommer att bli något som är ett kompliment till Nannynu!

Vi tycker båda att det här skall bli sjukt kul och Ted du är grym som kom på detta:-)

Kort om Jeanette och Torbjörn

Jeanette Gorosch: 29år, universitetsstudier i USA, arbetat på McKinsey, och Evli Bank innan jag till slut bestämde mig för att starta eget vilket alltid ha varit ett mål. Brinner för entreprenörskap, är en av Maud Olofsson’s ”Kvinnliga Ambassadörer” och driver alltså nu Nannynu! www.nanny.nu (På vår hemsida kan ni läsa mera om hur jag blev en entreprenör)

Torbjörn Eriksson: 33 år. Jobbat sedan 1999 inom IT med systemutveckling och systemarkitektur både som anställd (SAS, Amadeus, Acando) och som egenföretagare.

Inga kommentarer: