Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 21, 2009

Jag kommer samla alla idéer


Nu har jag bestämt mig. Jag kommer damma av ett gammalt projekt och webbsida. Mitt mål blir därmed att skapa en webbsida med fokus på det första stegen i den kreativa processen; idéer.

Min tanke är att man besöker sajten och blir inspirerad att komma med idéer inom olika områden. Jag tänker mig att man t ex kan visa en bild på en pryl som skulle kunna förbättras. Därefter får idéer flöda från besökarna.

Under dagarna på 24 Hour Business Camp fokuserar vi givetvis på frågor som "Vad kan man göra för att sajt X ska bli bättre?", "Hur håller vi kontakten efter eventet?", "Hur ska fler vilja dela med sig av idéer?" osv. Givetvis får deltagare komma med egna frågor/problem att publicera på sajten.

Anledningen är mycket att jag vill att fler ska dela med sig av sina idéer.
(Men det finns många fler anledningar!)

Prenumerera gärna på bloggen redan nu:
http://berunda.wordpress.com/

Inga kommentarer: