Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 21, 2009

Mitt projekt: Börja Blogga

Jag tänkte jag skulle skriva några rader om mitt projekt på 24 Hour Business Camp. Det blev förvisso en lite längre bloggpost strax innan midnatt på tdh.se, men den gled även in på bakgrunden till projektet så jag tänkte ge mig på en punktlista här istället.

Mitt projekt heter alltså Börja Blogga och är en sajt som handlar om bloggpublicering. Dels är det rena tips och guider till hur man kommer igång med en blogg, och dels om varför man bör blogga, vilka som kan tjäna på det, och så vidare. Ett annat syfte är att slå hål på den allmänna synen om att en blogg är en personlig dagbok, eller att den måste vara på ett visst sätt. Det handlar om bloggen som publiceringsverktyg, och det innefattar allt från klicheartade modebloggare, till gruppbloggar modell större.

Sajten, som självfallet kommer ligga på borjablogga.se, är det första steget för Börja Blogga-projektet. Jag har en mängd element som kommer dyka upp allt eftersom, från konsulttjänster och bloggutveckling, till fysiska produkter som skall fungera som komplement till webbplatsen.

Naturligtvis bygger jag på bloggplattformen WordPress, som jag kan utan och innan, och det här är det enda jag tar med mig. Förhoppningsvis hittar jag lämpliga kontakter på 24HBC som har briljanta samarbetsidéer, eller på annat sätt kan ha nytta av mitt projekt.

Ser fram emot att träffa er alla, det är inte så många timmar kvar. Det här skrivs på X2000 mot Stockholm, skönt att man är ultraportabel.

Inga kommentarer: