Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 13, 2009

Anton och Johan presenterar sig

Två killar med ohälsosam fascination av de där intertubes och dess möjligheter. Ramlat in i reklamsvängen båda två och är speciellt intresserade av att upptäckta nya sätt att kommunicera och hur detta designas. När det kommer att faktiskt producera något kompletterar de varandra riktigt uselt med att kunna ungefär precis samma saker. Det vill säga gå loss i adobe sviten och kicka ut sköna designs, animera, sprida samt förneka de små programmeringskunskaper de skaffat sig på vägen. Möttes på digitala mediaskolan Hyper Island och har sedan sedan dess på daglig basis utbytt affärsidéer som de sedan med stor precision ignorerat att ta tag i. Så de tycker att det skall bli riktigt skoj att komma till 24hbc och göra något åt saken.

Projektet blir kanske en live-tv-historia på ett nytt sätt, eller någon slags prisbloggrej. Men troligtvis något som de kommer på på tåget upp.


Anton Robsarve
är en båtflykting från Gotland som till vardags jobbar på reklambyrån Forsman & Bodenfors som webbkreatör där han skapar och designar reklam till några av Sveriges roligaste kunder.
Johan Thörnqvist har precis sagt upp sig från jobbet som webb-nisse på Hilanders för att starta eget webbproduktionsbolag med målet att producera den mest intressanta webbreklamen just nu.

1 kommentar:

TDH sa...

Blir förstås väldigt nyfiken på prisbloggsfunderingarna då jag grunnar på vad jag skall hitta på med prisr.se. Hojta gärna, annars ses vi där! :)