Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 21, 2009

Morris Packer presenterar sig

Fullständigt överlycklig över att få delta i detta evenemang.

Jag känner att jag har två roller att hantera under 24 hour business camp - dels som deltagare med ett koncept som borde gå att utveckla under 24 timmar och dels som resurs från Bonnier R&D till alla som deltar. Jag finns tillgänglig för alla på 24hbc i den mån jag har något att bidra med. Och om inget annat lär jag kunna komma med glada tillrop. Närsomhelst.

Om mig
De senaste fem åren har jag varit ansvarig för Bonnier Mobila Tjänster, en koncerngemensam funktion för mobila tjänster inom Bonnier AB. Samt deltagit i en mängd projekt som kan karakteriseras som: "Brådskande!". 24 fokuserade timmar på ett projekt, med den samlade kompetensen av 24hbc känns lyxigt. Och inspirerande.

Mitt 24hbc-projekt
En mobiltjänst som jag funderat på ett tag men inte haft tid att realisera - kommer som alla mina projekt bli en intensiv gruppinsats av "min" crowd. Denna gruppintelligens består av Rickard Thorman och Anton Linqvist på distans för klurig kod och koncept, Per FT Nilsson för upplevelse och min allerstädes närvarande Jaikububbla för allt annat. Och ni som hänger på Jaiku vet att att jag glatt kommer att ta jaikububblans samlade intelligens till min hjälp för att lyckas. Och skulle det bli kort om tid lär jag kontakta @henke, @hermanolsson, @gunnar eller varför inte @alla.

Inga kommentarer: