Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 23, 2009

Rmindr.com - Never think twice

Rmindr.com is a simple productivity tool for people that practice David Allens method Getting Things Done. You collect ideas in a variety of ways, currently only through web and sms. You organize your ideas into actionable items and tag them with the contexts you can perform them in. Then you can access all your tasks through RSS and since all cellphones have an RSS reader, you'll have all your context lists with you where ever you go. Through simple sharing of tasks within your team or family, you can easily delegate without interrupting anyone. The service is still very much in alpha release, but please feel free to try it out and I'd be happy with any feedback you have.

Best,

//Anders Fredriksson

5 kommentarer:

Ola Mattisson sa...

Känns hur skönt som helst Anders men jag lyckas inte regga mig.

Johan Crona sa...

Bra nyttig tjänst! Bra jobbat Anders!

Unknown sa...

verkar supert, lyckades regga mig och både skicka sms samt läsa uppgiften i readern. Går det på något sätt att få ihop detta med todolistan i Entourage?

/Jonas

Unknown sa...

Jag förstod inte riktigt vad man skulle göra med den.
En presentation av idéen och funktionen kan behövas.
Hittade den under Help. men det var lite långsökt...

Jag glömde lägga in mobilnumret när jag skapade kontot. Sen kan jag inte hitta var jag kan lägga in det i efterhand. Alternativt ändra mitt account.

Anders sa...

Jag ska göra en screencast så att man lättare kan komma igång hur man gör. men innan dess är ju funktionaliteten viktigare. Typ som att ändra sitt konto man skapat. :) 24 timmar var lite för kort tid för mig visst.