Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 16, 2009

Telenor Mobilstart presenterar sig


Det är i mobilen det händer! Trots att vi har bland den största mobiltätheten per person i världen, så är marknaden för mobila tjänster i Sverige fortfarande relativt liten. Vi ser att allt fler företag vill nå sina kunder i mobilen, samtidigt som många människor använder mobilen till fler och fler tjänster, till exempel för att köpa SL-biljetter, checka in på flyget, spela, kolla var kompisarna finns – så affärsmöjligheterna är stora.

Vi skapade Mobilstart just för att underlätta för entreprenörer att skapa, distribuera och ta betalt för Mobila tjänster, och vi hoppas att ni ser möjligheterna med att komplettera era nya affärsidéer med mobila tjänster eller använda det för marknadsföring nu under 24 hour business camp!

För att ge er en bra start så sponsar Mobilstart varje lag med ett konto med 1,000kr att använda för att skapa tjänster i Mobilstart – tjänster som bygger på SMS, MMS, WAP, positionering mm. Gå in och kolla på Mobilstart.

Som introduktion till Mobilstart så kommer vi att annordna en liten demonstration/frågestund på tisdag den 22/1 i Kista Science Tower på Färegatan 33 (gå vänster i entrén till Kista Mobile Showroom). Dit ni alla är väldigt välkomna. Mellan 10-11 har vi en demo på engelska och mellan 11-12 har vi en demo på svenska, om folk har många frågor stannar vi kvar till 13.

Jag, Katrin Calderón, är ansvarig för Mobilstart på Telenor, och tillsammans med mina kollegor, bland andra vår New Business-chef Michael Bergman och kollega på Bozoka Mikael Lindström (edit: nu på Outrider), ser vi med spänning fram emot era affärsidéer. Jag kommer själv att skapa en ny mobiltjänst som jag hoppas att alla kommer att använda. ;-)

Vi finns på plats på Hasseludden för att hjälpa er om det behövs.

Vi ses där!

----
EDIT: Mobilstart är nedlagt. Men plattformen med alla verktygen lever vidare på www.multimobil.se, fortfarande utan fasta avgifter för bastjänsterna.

Inga kommentarer: