Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 19, 2009

kundo.se - Når ni era kunder?

Social media skapar helt nya möjligheter att lyssna på och lära från kunderna i deras egen miljö. Men den nyvunna transparensen skapar också nya utmaningar – Det handlar helt enkelt om att vara närvarande där kunderna är för att kunna svara på frågor, hantera kritik och skapa de personliga relationer som kunden i allt högre utsträckning förväntar sig.

Kundo (Alternativ URL vid DNS-strul) är en oberoende tjänst på svenska som enkelt låter företag föra en dialog med sina kunder. Via kundo skapar företagen nöjdare kunder och får mer återkoppling för sina produkter och tjänster.

Det verkar inte som vi är helt ensamma om att se detta behov, och vi välkomnar konkurrensen från gefeedback.nu! Kanske kan vi lära av varandra?

/Openworks

Björn Lilja, David Billskog, Emil Stenström, Jonatan Larsson

4 kommentarer:

andreaskrohn sa...

Man är sällan ensam om en bra ide. Vi får köra en jämförelse av gefeedback.nu och kundo på fredagen efter de 24 timmarna är över :)

Anonym sa...

@Andreas: Vi skulle till och med kunna prata ihop oss innan om ni vill. Man hinner ju inte ändra så många idéer och tänka om på så kort tid ändå...

Jensplan sa...

Jag funderar på att skapa en förslagslåda man använder internt på företaget... kanske också kan bli lite synergier mellan projekten? Stora företag behöver lixom "kundtjänst" internt mot sina anställda ibland ;-)

Erik sa...

Tja! Bra jobb grabbar! Kundo.se ser mkt lovande ut :)