Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 09, 2009

Jonas Arnklint presenterar sig


Efter att precis ha lyssnat på Ted och Tomas i senaste podcasten från What´s Next, blir jag supertaggad att möta alla er andra man lyssnat på, läst om och skrivit till.

Jag går rakt på sak. Jag heter Jonas Arnklint, är 24 år, ursprungligen från Jönköping, men numera bosatt i Umeå. Jag har studerat Kommunikation- och Informationskunskap vid JTH i tre och ett halvt år och samtidigt drivit mitt företag Fyrklöver Webbyrå. Innan dess startade jag ett företag via Ung Företagsamhet (med samma genre) och fick även nöjet att sitta med i UF Jönköpings regionala styrelse i 1,5år.
2006 startade jag tävlingen Årets blogg, som fick oväntat många besökare och uppmärksamhet. Det var då jag förstod kraften i "bloggosfären". Efter att jag haft en idé om ett mikroprojekt i bakhuvudet en längre tid och Mattias Järnhall sedan visat att det är fullt möjligt att genomföra ett sådant projekt, så tog jag mig i kragen och startade 4-timmarsprojektet.
Bloggar på Stark Signal.

Jag har länge haft ett brinnande intresse för vad Internet kan erbjuda och har 3 A4-sidor med en idé på varje rad relaterade till möjligheter på Internet. Men på 24hbc kommer jag med största sannolikhet bygga en tjänst som är relaterad till textilslöjd. Inte för att det är mitt expertisområde, men idén jag valt har högst potential relativt till tiden det tar att implementera den. Teknik: Ruby on Rails.

Ser fram emot att få träffa er alla!

11 kommentarer:

Beata Wickbom sa...

Hoppas vi ses på 24hr BC. Textil sljöd och hantverk är mitt fritidsintresse. Ska bli spännande att se vad du har för business idea runt det.
/beata

Jonas sa...

Ja, det vore kul att höra dina åsikter kring idén och kanske få lite tips. Det är inte 100% säkert att jag kommer att använda samma idé på 24hbc, men mycket talar för det just nu. Det finns dock vissa oklarheter ännu. Men det ska bli kul att ses ändå!

Beata Wickbom sa...

Vi ses på Hasseludden!

Tomas Wennström sa...

Ruby on rails och Jönköpingsbo. Vilken perfekt kombintation. Som utflyttad Jönköpingsbo och railare ska det bli kul att träffas.

Jonas sa...

Jag tyckte väl att jag kände igen din dialekt Tomas! Jag är också utflyttad och finns numera i Umeå och ska börja satsa hårt på enbart Rails! Ska bli kul att tjöta lite! Syns på onsdag allesammans!

Handcraft Leather sa...

I find your article very cognitive and meaningful. Thanks for sharing this information
sendal sepatu
grosir sandal
model sendal
sendal kulit pria
sendal murah

Katalog Sukses 2 sa...

Vi ses på Hasseludden!

Jual Sepatu Ardiles

Aziz sa...

Semoga membawa manfaat posting web ini. jika membutuhkan pelayanan sedot tinja bisa menghubungi kami di Sedot WC Surabaya

Winda sa...

jos gandos
sineemo

Winda sa...

keren kang


peluang bisnis

Blackhatshopedia sa...


peluang bisnis
Download PES 2016
download GTA