Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 05, 2009

Google sponsrar 24 hour business camp!

Tiden går fort, och om lite drygt två veckor är det dags för 24 hour business camp! Jag hoppas att alla deltagare börjar känna sig laddade, själv är jag väldigt peppad.

En kul nyhet är att Google kommer att produktsponsra eventet, genom att ge deltagarna gratis Adwords-annonsering för 1000 kronor per person. (Vi har fått 80 Adwords-annonseringskoder à 1000 kr kronor vardera.) Det verkar dessutom inte vara helt omöjligt att några roliga typer från Google, exempelvis Rikard Steiber, kommer förbi för att lära sig lite om hur en slipsten ska dras!

Som många av er vet ansvar Google för många delar i det främväxande ekosystem som många av oss internet-entreprenörer lever och frodas inuti. Vi använder Google Maps för att bygga våra mashups, Adwords för att få besökare, Adsense för att tjäna pengar, Analytics för att lära oss mer om besökarnas beteenden. Och självklart vanligt sök för att lära oss nya saker. :)

I mångt och mycket är det alltså Google som möjliggör den nya typens entreprenörskap, den som 24 hour business camp i stor utsträckning handlar om.

Hr är för övrigt lite tips från Google på hur vi kan tackla lågkonjunkturen.

5 kommentarer:

JonasL sa...

Tack Google!

Anonym sa...

Bra gjort Google!

mattiasjarnhall sa...

Fantastiskt vilka sponsorer du jagat in (eller som hittat hit själva?).
De gör naturligtvis helt rätt att flirta in sig med entreprenörseliten (och så är vi ödmjuka också). ;-)

Jonas sa...

Ja, Tack Google, vi ses den 21:a!

Anonym sa...

Jag är sur. När jag mötte Rikard på SIME så sa jag ju att de borde gå in med 10K per projekt istället. Det är ju inga "riktiga" pengar för Google ;)

Nah, allvarligt, givetvis är det här godis. Framför allt är det härligt att Google är med i båten. Heja Rikard!