Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

januari 11, 2009

Analysera mera

Att en av sveriges absolut coolaste analytiker sitter på Mindpark har nog inte undgått någon. Erik ska med till Hasseludden och förutom att hjälpa till med vårt projekt så är planen att han ska vara redo att bistå de övriga ”lagen” med lite sifferhjälp.

Men för att det inte ska bli alldeles för tajt om tid på plats har vi stuvat om lite i schemat och skakat fram tid från Erik redan från och med måndag 12/1 . Så de som vill ha hjälp att gräva fram några siffror (rådata, grafer, undersökningar, enklare analyser...) inför campen bör höra av sig asap. Med 90 kunskapstörstande deltagare kan vi såklart inte garantera att vi hinner leverera till alla, men vi kommer att göra vårt bästa. Lägg ett mail till 24hbc@mindpark.se med dina frågeställningar eller funderingar. Försök vara så konkret som möjligt, så får vi ett bra utgångsläge.

Vill du också ha en sådan här förklarande graf som underlag till ditt projekt? Maila oss på 24hbc@mindpark.se

Passar på att berätta att Daniel inte hinner hem från Chile, och alltså inte kommer att vara med. Erik får istället dela rum med Peter Rosdahl (som vanligt;) som har ett eget projekt som ligger och jäser.

1 kommentar:

d0pp13r sa...

tack jocke - vad generöst!