Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

december 05, 2008

Deltagare: Dags att boka era rum!

Nu är det dags för er som ska vara med på 24 hour business camp att boka era rum på Hasseludden Yasuragi! De bästa rummen går först, så först till kvarn.Detta ingår i 24 hour businesscamp-paketet:
 • Båtresa med en egen chartrad båt till Hasseludden Yasuragi. Båten med Sveriges ledande entreprenörer avgår från Strömkajen runt 17.30-tiden, onsdagen den 21:a januari.
 • Gemensam middag på Hasseluddens egen teppanyaki-restaurang, när båten anländer någon timme senare.
 • Två nätters övernattning i japanskt inspirerade rum på Hasseludden Yasuragi.
 • Helpension under hela vistelsen. Det vill säga lyxig frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag på torsdagen. Samt frukost igen på fredagen.
 • Internet och konferensrum, bland annat superläckra Fuji, men även ett flertal mindre mötesrum med whiteboards mm.
 • Tillgång till det japanska badet under hela vistelsen. Tvagning i trätunna, bassäng och utomhuskälla.
 • Yukata (japansk bomullsrock), tofflor samt badkläder.
Som jag nämnt tidigare så är deltagaravgiften för att vara med 2000 kronor per person. 1600 kr exklusive moms. Det är alltså det superrabatterade priset efter att våra hjältemodiga sponsorer skjutit till sina bidrag. Återigen tack till Mindpark, Bonnier r&d, Binero, Mobilstart och Yasuragi.

Rent praktiskt går det till så här:
 1. Jag mailar inom kort ut en hemlig bokningskod till alla er som anmält sig.
 2. Ni ringer själva till Hasseluddens bokning (08-7476300) och bokar era rum, med hjälp av koden. Om ni är flera i samma team så får ni gärna dela rum.
 3. Betalning sker med kort på plats (kortnummer skall uppges vid bokningstillfället) eller direkt i samband med reservationen.
 4. Deadline. Boka ditt rum så snart du kan. Senast inom två veckor. Den 19:e december kommer jag - om det finns rum över - att släppa på folk från väntelistan.
Om du ska vara med på eventet får du gärna läsa det här inlägget extra noga. Tänk på att de bästa rummen går först. Så boka gärna med en gång. :)

3 kommentarer:

Tore sa...

Sjukt va snabba alla var... Jag ringde vid 4-tiden och då hade alla piffiga rum försvunnit. 30 samtal hade redan trillat in enligt telefonisten.

Henrik H sa...

Aj då, jag var också sent ute. Fast å andra sidan, vi är väl inte där för att sova heller :-)

David Svensson sa...

Finemang. Jag har paxat mitt rum. :)