Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

december 01, 2008

Anton, Eric och Dick presenterar sig

Hejs svejs! Vi är ett spretigt men läskigt tight gäng som ska bygga något coolt, hade vi tänkt. "Något coolt" är lite svårt att definiera vid den här tidpunkten men eftersom vi tycker Ted är cool så tänkte vi anamma hans kart-koncept och göra ett liknande koncept som koncept. Troligtvis en plattform som gör det väldigt enkelt att lansera annonssajter väldigt lätt och snabbt. Tanken är att det ska gå att skapa en Blocket-kopia på bara nån timme eller tre. Förhoppningen är att göra den här plattformen under 24hbc (vi kanske fuskar lite före också) och dessutom brummar igång en eller ett par nischade annonssajter. Några idéer till annonssajter vi har haft initialt är en Stagepool-utmanare, en affärsöverlåtelsesajt (helt enkelt en fungerande bolagsplatsen) lite annat smått och gott. Vi får se vad vi hittar på, vi är öppna för förslag!

Om Anton Johansson
En ung, glad och social entreprenör som älskar risgrynsgröt och är alldeles för aktiv på Facebook. Är affärsutvecklare på Twingly och har egen firma som sysslar med alltifrån egna projekt till konsultering inom SEO. Finns på Jaiku och Twitter. Bloggar på Fyranyanser.se och Superanton.se.

Om Eric Martinsson
Är också en ung entreprenör med många bollar i luften. Driver webbyrån Grebban Design sedan ett par år tillbaka och sedan förra året även Streetreklam som jobbar med en liten kreativare form av direktmarknadsföring. Tycker sport är skoj och är ganska stolt över sitt stipendium från Spendrups.

Om Dick Olsson
En hårt rockande trummis med stora visioner som brinner för konceptet fri programvara. Driver egen firma där han försökt utveckla webbplatser i ungefär 3 år. Han pratar om Drupal i sömnen och behöver alldeles för ofta ta hjälp av en riktig designer.

Inga kommentarer: