Hey! Are you looking for this year's 24HBC? Then, go to 24hbc.se

december 02, 2008

Alexis Fellenius presenterar sig

Drivit kooperativ webbyrå sedan några år tillbaka tillsammans med Arvid Anderson och Joel Junström. Vi började som en av de första byråerna i Sverige att utveckla med webbstandarder och det var väl det som var vår primära kompetens i början, numera känns det inte ens som att det behöver nämnas (ändå gör jag det, haha). På senare år har vi gått över till att fokusera mer på användbar design och tillgänglighet, både vad gäller webbplatser och gränssnitten som redaktörerna använder. Gjort/driver sajter åt UNICEF, Folkoperan, Sveriges Tidskrifter, Videoplaza och så klart design/gränssnittskod till Teds kartsajter. Vi har ett enkelt publiceringsverktyg byggt i Rails som driver de flesta sajter vi driftar. Vi har länge haft planer på att utveckla webbaserade tjänster, men inte lyckats lansera något än.

Jag kan inte programmera för fem öre utan är helt förpassad till design, interaktion samt HTML/CSS. Jag har inte heller någon utav mina vapendragare med mig till 24bc, så antingen får jag teama upp med någon utav er som kan programmera eller så får jag hacka något färdigt.

Jag lägger ibland upp grejer på lexi.se eller på vår blogg.

1 kommentar:

Anonym sa...

webbyrå i stockholm är en mycket viktig faktor som garanterar en perfekt webbnärvaro för ett företag i den virtuella världen. Men en webbdesign är till någon nytta om den inte är lyhörd. För att få en lyhörd webbdesign, flera faktorer måste hållas i åtanke. Idag, en massa saker måste hållas i åtanke när man utformar en webbplats som utforma den för flera plattformar. Utforma enbart för en stationär eller bärbar dator är inte tillräckligt i dessa dagar. Det är viktigt att hålla i minnet att oavsett vilken typ av webbläsare eller en enhet som används av en användare som har åtkomst till webbplatsen, kommer webbplatsen översätta utan krångel på ett enkelt sätt.